Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut Miercuri, 01 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Costi Dumăscu

2 Noiembrie 2017
Vizualizari: 779
Comentează add

Radio Iaşi - studioul regional al Societăţii Române de Radiodifuziune care acoperă judeţele Moldovei - a emis pentru prima dată în ziua de 2 noiembrie 1941.

Radio România Iaşi împlineşte astăzi 76 de ani

costi-dumascu

 Foto: radioiasi.ro.

Radio România Iaşi - studioul regional al Societăţii Române de Radiodifuziune care acoperă judeţele Moldovei - împlineşte joi, 2 noiembrie, 76 de ani.

Radio Iaşi a emis pentru prima dată în ziua de 2 noiembrie 1941, chiar sub numele de Radio Moldova. Miercuri s-au împlinit 89 de ani de existenţă a radioului în România.

Radio România a fost felicitat de ascultători, de oameni de cultură, membri ai societăţii civile şi politicieni. Preşedintele Comisiei de Cultură din Senat, Radu Preda, consideră că "Radio România a fost şi va rămâne un reper în peisajul media românesc, o instituţie încărcată de istorie şi care răspunde provocărilor prezentului".

Preşedintele Director General al instituţiei, Georgică Severin  a spus că "Radio România este şi trebuie să rămână un reper pentru societatea românească. Într-un climat marcat de concurenţă, publicul se raportează într-un mod aparte la Radio România".


Etichete Radio MoldovaRadio IaşiRadio Româniasărbătoare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live