Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

25 Februarie 2016
Vizualizari: 1323
Comentează add

Directorul Centrului Regional Maribor al Radio-Televiziunii slovene, Srecko Trglec, consideră că regulile nu trebuie schimbate atunci când instituţia merge bine.

Radio România "este nava amiral a presei din România la nivel european"

radio-romania-actualitati

Srecko Trglec. Foto: radiocluj.ro.

Reacţii în lumea politică românească şi mass media internaţională la propunerile de modificare a legii de funcţionare a Radioului şi Televiziunii publice

Propunerile de modificare a legii de funcţionare a Radioului şi Televiziunii publice generează în continuare reacţii în lumea politică şi mass media chiar internaţională.

Directorul Centrului Regional Maribor al Radio-Televiziunii slovene, Srecko Trglec, consideră că regulile nu trebuie schimbate atunci când instituţia merge bine.

"Radio România este nava amiral a presei din România la nivel european, cu o audienţă confirmată de peste patru milioane şi jumătate de ascultători. Este unul dintre cele mai importante mijloace de informare din Europa. Acesta este motivul pentru care atunci când este vorba de proiecte internaţionale, cum ar fi de exemplu, Euranet Plus, în care suntem împreună de mulţi ani, Radio Slovenia şi Radio România, postul român de radio este considerat dintotdeauna un partener valoros. Deci, în cazul în care compania lucrează bine, având o audienţă din ce în ce mai puternică, având venituri şi costuri echilibrate şi un bun prestigiu internaţional, nu văd de ce ar trebui schimbate regulile jocului", a spus Srecko Trglec.

Iniţiativa legislativă de modificare a legii de funcţionare a radioului şi televiziunii publice se află în dezbatere publică până luni. 


Etichete modificarea legii de funcţionare a Radioului şi Televiziunii publicereacţiidirectorul Centrului Regional Maribor al Radio-Televiziunii sloveneSrecko TrglecSRRSRTV

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live