Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Constanţa

21 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1191
Comentează add

Mesajul Preşedintelui Director General al SRR, Ovidiu Miculescu cu ocazia aniversării a 26 de ani de la prima emisie a postului Radio România Constanța.

Radio România Constanţa a împlinit 26 de ani

radio-romania-constanta

Foto: Radio Constanța.

Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, a transmis postului Radio România Constanța următorul mesaj, cu ocazia aniversării a 26 de ani de la prima emisie:

“În primul rând este un mesaj de felicitare pentru ceea ce face Radio Constanţa. Acesta este unul dintre studiourile regionale ale Societăţii Române de Radiodifuziune, care în ultima perioadă performează foarte bine. Este un mesaj de sprijin pentru a continua ceea ce fac colegii mei de la Radio Constanţa. Este foarte important să performeze în continuare, să atragă o audienţă din ce în ce mai mare, să genereze informaţie, cultură, educaţie, divertisment, sigur, toate în spiritul misiunii publice după care funcţionăm.

"În acelaşi timp, este absolut de salutat activitatea Radio Constanţa în mediul on-line. Este un mesaj pozitiv, un mesaj prin care îi felicit, pe de o parte, iar pe de altă parte îi încurajez pe colegii mei să continue să ţină motoarele turate şi, la fel ca până acum, să lucreze atent, intens, susţinut, dedicat, în slujba publicului, a românilor care ascultă acest post de radio ”.

Din septembrie 2002, Radio Constanţa emite program propriu 24 de ore din 24

În urmă cu 26 de ani (1990) studioul teritorial Radio Constanţa al Radiodifuziunii Române a fost cel dintâi post de radio care a început să emită după Revoluţia din 1989.

Lansat sub devizele „Inima care bate pentru toată Dobrogea!” şi „Căldura glasului unui prieten”, postul emite pe frecvenţele de 909 KHz Constanţa şi 1530 KHz Tulcea, precum şi pe 100,1 MHz şi 90,8 MHz, în banda de unde ultrascurte, pentru ascultătorii din judeţele Constanţa şi Tulcea, însă este recepţionat şi în judeţele Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi, Ialomiţa şi Călăraşi.

Din septembrie 2002, Radio Constanţa, alături de Radio Bucureşti, încep să emită program propriu 24 de ore din 24.

În perioada mai – septembrie, pe frecvenţele de 100,1 FM şi 90,8 FM, Radio Constanţa transmite programul estival Radio Vacanţa, având ca arie de acoperire întreg litoralul românesc.


Etichete aniversare radio constantaMesajul Preşedintelui Director General al SRROvidiu Miculescuradio constantaRadio România

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live