Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

26 Iulie 2014
Vizualizari: 1597
Comentează add

Câștigătoarea concursului Verde la Marele Premiu – Alexandra Rusu, alături de Ema Rusu, mama ei, se află în acest week-end la cursa de Formula 1 de pe Circuitul de la Hungaroring.

Radio România Actualități își respectă ascultătorii

bogdan-predescu

Alexandra Rusu şi Bogdan Predescu la cursa de Formula 1 de pe circuitul de la Hungaroring.

Câștigătoarea concursului Verde la Marele Premiu – Alexandra Rusu, alături de Ema Rusu, mama ei, se află în acest week-end la cursa de Formula 1 de pe Circuitul de la Hungaroring.

Proiectul Radio România Actualități – Verde la Marele Premiu a ajuns la momentul culminant, deoarece suntem alături de câștigătoarea excursiei la Hungaroring – Alexandra Rusu, pentru a descoperi alături de ea cum se vede o cursă de Formula 1 din tribune.

Cursa este programată duminică, însă pentru echipa participant în această expediție sunt trei zile pline pe circuitul de lângă Budapesta, datorită partenerilor Dodo Travel și Ford Romania.

Avem bilete foarte bune urmând să admirăm ultimele două șicane înainte de linia de finish în Marele Premiu de Formula 1, iar spectacolul se anunță deja unul deosebit, deoarece vineri am ajuns la a doua sesiune de antrenamente libere, la timp pentru a admira puternicele motoare strunite de vedete precum Lewis Hamilton și Nico Rosberg, cei care au reușit cele mai bune performanțe până acum.

Foto: Ema Rus, Bogdan Predescu şi Alexandra Rusu.Sâmbătă dimineață mai avem parte de o sesiune de antrenamente libere, după care de la ora 15.00 (ora României) vor începe calificările.

Duminică la aceeași oră 15.00 este programată cursa de Formula 1 de la Hugaroring.

Noi vom fi atenți la ceea ce se întâmplă acolo și vom reveni cu detalii și poze, dar ne puteți asculta și la radio, în emisiunile Ca pe Roate (15.00-18.00) și Arena Națională (19.00 – 24.00).
 


Etichete Radio România ActualitățiFormula 1Circuitul de la HungaroringBudapestaCa pe RoateArena NaţionalăVerde la Marele Premiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live