Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

15 Martie 2016
Vizualizari: 1001
Comentează add

În 15 martie, postul public regional de Radio Cluj împlineşte 62 de ani.

Radio Cluj împlinește 62 de ani

radio-romania

În 15 martie, postul public regional de Radio Cluj împlineşte 62 de ani.

Startul evenimentelor aniversare a fost dat încă din weekend. Maestrul bucătar din Sălaj, Mircea Groza, a preparat cel mai mare vargabeles, desert tradiţional ardelenesc. Acesta a avut 2,90 de metri, iar cele 350 de porţii au fost savurate alături de ascultătorii care au venit sâmbătă la sediul Radio Cluj.

Programul aniversar din 2016 se desfăşoară sub genericul „Înapoi la rădăcini”, pentru că Radio Cluj doreşte să realizeze o punte între istoria radiofoniei din Transilvania şi viitor, a declarat managerul Bogdan Roşca.

El a menţionat faptul că în ultimii ani, Radio Cluj a reuşit să se apropie de publicul tânăr printr-o prezenţă consistentă în mediul online şi prin extinderea componentei video a programelor şi emisiunilor realizate. Una dintre cele mai importante provocări ale anului 2016 va fi lansarea unei frecvenţe noi pe care va fi difuzat un program pentru minorităţi.

Cu ocazia împlinirii celor 62 de ani, la radio Cluj vor avea loc în 18 şi 22 martie, două spectacole pentru tineri şi copii, iar în seara zilei de 15 martie, cu începere de la ora 22, Radio Cluj face o incursiune în arhiva muzicală a postului şi scoate la lumină înregistrări rare, multe dintre ele inedite, cu artişti rock şi folk din anii 70.

O altă acţiune prin care Radio Cluj demonstrează că este implicat în comunitate va avea loc în 19 martie, când, alături de Asociaţia Tăşuleasa Social, o echipă de la Radio Cluj va planta într-o singură zi 10 hectare de pădure în zona Colibiţa, din Bistriţa-Năsăud.
 


Etichete radio clujsalajascultatoriradio romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live