Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Vineri, 18 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

9 Septembrie 2013
Vizualizari: 2717
Comentează add

În finala competiţiei "Prix Europa" s-au calificat două producţii media realizate de Radio România. La secţiunea documentar radio de investigaţie şi la secţiunea emisiuni muzicale.

Radio România în finala "Prix Europa" Radio România în finala "Prix Europa"  - Conține audio Radio România în finala "Prix Europa"  - Conține galerie foto

radio-romania

Competiţia internaţională de producţii media "Prix Europa" de la Berlin.

Radio România s-a calificat în finala competiţiei internaţionale de producţii media "Prix Europa" de la Berlin, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

La secţiunea documentar radio de investigaţie, producţia "Pacient în România- Cazul Viorel Stan", realizată de Simona Şerbanescu şi difuzata la Radio România Actualităţi în noiembrie 2012 a fost selectată la categoria radio documentar de investigaţie.

La secţiunea emisiuni muzicale s-a calificat producţia Colecţia de jazz - Ţara lui Johnny realizată de Daniela Nicolae.

Potrivit organizatorilor, la ediţia din acest an au fost înscrise peste 670 de producţii TV, radio şi online din 35 de ţări.

Comunicat de presă Prix Europa

La ediţia din acest an au fost selectate pentru finală 199 de producţii media europene din cele aproape 700 de producţii TV, radio şi online, din 36 de ţări europene, înscrise în concurs.

Finalistele concurează pentru prestigioasele trofee „Best European Television, Radio or Online Production of the Year 2013”.

La finala competiţiei Prix Europa, care se va desfăşura anul acesta între 19 şi 26 octombrie la Haus des Rundfunks, clădirea istorică a radioului din Berlin, producţiile selectate pentru calitatea şi originalitatea lor vor fi jurizate de circa 1.000 de producători din întreaga Europă, împărţiţi în grupuri de lucru.

Câştigătorii vor fi anunţaţi vineri, 25 octombrie 2013.

Audio: Documentarul "Pacient în România - Cazul Viorel Stan". Realizator Simona Şerbănescu.


Etichete Radio Romania"Prix Europa"documentarBerlininvestigaţieRRASimona SerbanescuradioTVmedia onlinePacient în România-Cazul Viorel Stan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live