Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 10 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Isopescu

15 Martie 2018
Vizualizari: 629
Comentează add

Programul Rabla a fost lansat astăzi, iar toţi cei care doresc să-şi schimbe maşina cu una nouă pot să înceapă să-şi facă dosarele.

"Rabla" porneşte din nou

bogdan-isopescu

Programul Rabla a fost lansat astăzi, iar toţi cei care doresc să-şi schimbe maşina cu una nouă pot să înceapă să-şi facă dosarele.

Programul are două variante, una pentru achiziţionarea autovehiculelor cu combustibil clasic şi cu emisii de cel mult 130 de grame monoxid de carbon pe kilometru şi a doua pentru achiziţionarea maşinilor hibrid sau electrice.

Pentru ambele variante se porneşte de la prima de casare de 6.500 de lei, pentru predarea unui autovehicul vechi. Acesteia i se poate adăuga un eco-bonus în valoare de până la 1.600 de lei, în funcţie de gradul de poluare al noii maşini cumpărate.

Primei de casare i se poate adăuga însă un eco-bonus de 10.000 de euro, dacă maşina care urmează să fie cumpărată este electrică, sau 5.000 de euro, pentru varianta hibrid.

Ministerul Mediului a mai anunţat şi că a eliminat condiţia prezentării Inspecţiei Tehnice Periodice pentru automobilul casat.


Etichete Programul Rablarablaschimbarea maşiniidosare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live