Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Dragoş Ghiţulete

2 Aprilie 2012
Vizualizari: 1744
Comentează add

Senatorul independent Mircea Geoană a afirmat la "Actualitatea în dezbatere" la Radio România Actualităţi că nu se simte reprezentat nici de actuala putere, nici de actuala opoziţie.

Puterea şi opoziţia "nu reprezintă o mare parte a românilor" Puterea şi opoziţia "nu reprezintă o mare parte a românilor" - Conține audio

dragos-ghitulete

Senatorul independent, Mircea Geoană. Foto: Arhivă.

Senatorul independent Mircea Geoană a afirmat  la "Actualitatea în dezbatere" la Radio România Actualităţi că ar putea vota o eventuală moţiune de cenzură a opoziţiei pe 17 aprilie dacă documentul s-ar dovedi util.

"Eu îmi rezerv dreptul, şi e dreptul meu suveran - şi e dreptul meu moral, politic, cetăţenesc şi mandatul pe care l-am primit - să votez în interesul omului obişnuit. Deci, dacă va exista, să spunem, din partea opoziţiei, o ideea bună, poate să fie o moţiune de cenzură utilă şi interesantă, nu am să ezit să o susţin", a afirmat Mircea Geoană.

El a mai afirmat că nu se simte reprezentat nici de actuala putere, nici de actuala opoziţie.

"Nici actuala putere şi nici actuala opoziţie nu mă reprezintă şi, din păcate, nu reprezintă o parte importantă a cetăţenilor României, şi voi încerca, în Senat, aşa cum am încercat să o fac de fiecare dată, să reprezint interesele celor care m-au trimis în Senat şi să încerc să fiu o voce raţională şi practică, pentru a face ca puterea, aflată acum într-un moment foarte delicat, început de degringoladă, să înţeleagă că insolenţa nu duce nicăieri, iar celor din opoziţie să le spun că indolenţa nu duce nicăieri", a declarat senatorul independent Mircea Geoană.

Audio: Senatorul independent Mircea Geoană la "Actualitatea în dezbatere".


Etichete Mircea Geoanăputereopoziţiesenator

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live