Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA ŞI RADIO - continuare Duminică, 25 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

9 August 2018
Vizualizari: 223
Comentează add

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, critică propunerea unor senatori americani de a "recunoaşte Rusia drept finanţator al terorismului".

Purtătorul de cuvânt al lui V. Putin critică o iniţiativă din SUA

sergiu-stet

  Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin, Dmitri Peskov. Foto: rador.ro.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a comentat propunerea senatorilor americani de a include Rusia pe lista statelor care sunt «sponsori ai terorismului» şi de a recunoaşte Rusia drept finanţator al terorismului.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat că astfel de afirmaţii depăsesc orice limită a bunului simţ şi a raţiunii.

«Astăzi, când vedem că în Siria mai există unele grupări teroriste şi ne dăm bine seama cine şi cum finanţează aceste grupări, atunci putem adresa respectiva întrebare şi altor state: cine de fapt este adevăratul sponsor al terorismului?» susţine Peskov. Unul dintre autorii proiectului de lege care prevede înăsprirea sancţiunilor aplicate de SUA la adresa Rusiei, Lindsey Graham, senator din Carolina de Sud, Statele Unite, membru al Partidului Republican, a comunicat ce fel de măsuri ce preconizează să fie întreprinse de SUA la adresa Rusiei în cadrul restricţiilor aplicate.

Se specifică faptul că politicienii americani intenţionează, prin intermediul proiectului de lege, să solicite secretarului de stat american să ia o decizie concretă oficială referitoare la faptul dacă Rusia corespunde criteriilor care ar permite să o declare ca stat care sponsorizează terorismu


Etichete Dmitri PeskovVladimir PutinLindsey GrahamSiriasponsoriterorism

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live