Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

1 August 2020
Vizualizari: 742
Comentează add

Măsura a fost luată în condițiile manifestării unei tendințe crescătoare a ratei de infectare cu virusul SARS – Cov – 2 în rândul pupulației județului Hunedoara.

Purtarea măștii, obligatorie în Hunedoara

ilie-pintea

Potrivit unei dispoziții emise astăzi de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara, din această seară, de la ora 18, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice aglomerate pe tot teritoriul județului.

Măsura a fost luată în condițiile manifestării unei tendințe crescătoare a ratei de infectare cu virusul SARS – Cov – 2 în rândul pupulației județului Hunedoara. 

Potrivit Ordinului semnat de prefectul Vasilică Potecă, din această seară este obligatorie purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, de către toate persoanele aflate pe teritoriul județului Hunedoara, prezente în spații publice deschise din târguri, piețe, locuri de pelerinaj, slujbe religioase, evenimente cultural-artistice sau sportive, în gări, autogări și stații de autobuz. Sunt exceptate de la această măsură copiii cu vârsta mai mică de cinci ani.

Până astăzi, în județul Hunedoara s-au îmbolnăvit cu noul coronavirus 975 de persoane, 14 fiind diagnosticate doar în ultimele 24 de ore. Direcția de Sănătate Publică Hunedoara a dispus înființarea unui nou spital suport Covin 19 la Sanatoriul de Pneumo-Ftiziologie din Geoagiu, unde sunt disponibile 100 de paturi, având în vedere că celelalte unități medicale din județ deja nu mai aveau locuri pentru pacienții cu Covid 19.


Etichete (ii)obligativitatemascahunedoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live