Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Vineri, 16 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Mai 2020
Vizualizari: 343
Comentează add

Purtarea măștii de protecție în spațiile închise devine obligatorie odată cu intrarea în starea de alertă, la fel păstrarea distanței sociale și igiena mâinilor.

Purtarea măștii în spațiile închise, obligatorie după 15 mai

radiojurnal

Purtarea măștii de protecție în spațiile închise devine obligatorie odată cu intrarea în starea de alertă, la fel păstrarea distanței sociale și igiena mâinilor.

Din 15 mai se poate circula în interiorul localității de domiciliu fără declarație, însă aceasta trebuie în continuare completată la deplasarea în afara localității, a precizat președintele Klaus Iohannis.


Klaus Iohannis: Este în continuare, în prima etapă, interzisă deplasarea în afara localității, sigur, cu excepții. Sunt excepții naturale, de exemplu cine merge la serviciu, merge. Se poate merge în afara localității pentru muncile agricole. Se poate ieși din localitate pentru sporturi individuale, de exemplu mersul cu bicicleta. Totuși, când ieșim din localitate este în continuare nevoie de o declarație.


Realizator: Președintele a amintit că din 15 mai se vor redeschide saloanele de îngrijire personală și muzeele și a recomandat autorităților locale să redeschidă parcurile pentru accesul publicului.

(RS)


Etichete masca de protectieromania(RS)obligatoriecoronavirusspatii inchiseklaus iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live