Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' (continuare) Joi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andreea Bogdan

28 Iunie 2022
Vizualizari: 1163
Comentează add

Ropote de aplauze s-au auzit și ieri pe străzile Sibiului în spațiile de evenimente organizate în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Public numeros la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

andreea-bogdan

     Sibiu. Foto: Agerpres.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este în plină desfășurare. Evenimentele din program se bucură de prezența unui public numeros, cum s-a întâmplat și aseară la spectacolul "Folk și joc din tranșee - manifest pentru pace".

Ropote de aplauze s-au auzit și ieri pe străzile Sibiului în spațiile de evenimente organizate în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Muzică, dans, expoziții, conferințe și piesei de teatru.

Astăzi, Sibiul este pregătit pentru o nouă filă din povestea cu numărul 29 a acestui festival, o ediție care a adus mai multe premiere, dar și un program generos pentru fiecare zi, pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.

A cincea zi de festival propune spectacole precum "TrioMix", regia și coregrafia Gigi Căciuleanu, "Când lemnul prinde viață", "Turnul", "Balul Shakespeare" în cadrul proiectului "Moștenirea", "Săftița", regia Marius Mihalache, "Circ contemporan pe acorduri de jonglerii", "Opera de trei parale", "Labirintul luminilor" sau "Minunata lume a umbrelor".

Ieri, în cadrul festivalului a avut loc și deschiderea oficială a Bursei de Spectacole de la Sibiu. Timp de patru zile artiști, operatori culturali, producători din întreaga lume vor dialoga și vor construi împreună, prin soluții digitale, noi proiecte artistice și culturale.

 


Etichete Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live