Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bordeiaşu

24 August 2019
Vizualizari: 524
Comentează add

UPDATE: ora 11:00 PSD se reuneşte, de la această oră, la Bucureşti, într-un congres extraordinar, care va marca lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale.

PSD, congres pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale

alina-bordeiasu

Foto arhivă

UPDATE: ora 11:00 - Realizator: PSD se reuneşte, de la această oră, la Bucureşti, într-un congres extraordinar, care va marca lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale din toamnă.

La reuniune participă şi preşedintele socialiştilor europeni, Serghei Stanişev. Cu detalii, acum, în direct, de la Palatul Parlamentului, Alina Bordeiaşu. Bună ziua, Alina! Te ascultăm.


Reporter: Bună dimineața! Aproximativ 1.000 de delegați PSD au venite din țară pentru a valida candidatul partidului la alegerile prezidențiale în persoana președintelui PSD, Viorica Dăncilă. Proiectul de program cu care Viorica Dăncilă se va prezenta în fața colegilor social-democraţi se intitulează "Puternici împreună" și pune accentul pe unitate și consens pentru o Românie puternică și respectată.


În urmă cu o lună, Viorica Dăncilă declara că știe că o așteaptă o luptă grea, că PSD pleacă dintr-o situație dificilă din punct de vedere electoral, dar că are încredere în puterea de mobilizare a partidului și se bazează pe implicarea fiecărei organizații județene.


La Congresul extraordinar al PSD, care va începe în scurt timp, invitat special este președintele socialiștilor europeni Serghei Stanișev.

---Stirea inițială---

Membrii PSD se reunesc astăzi într-un congres extraordinar pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale.

Sunt aşteptaţi reprezentanţi ai partidului din toată ţara, dar şi invitaţi din străinătate.

Anterior, Comitetul Executiv Naţional al PSD a propus-o pe Viorica Dăncilă drept candidat al partidului la scrutinul prezidenţial din toamna acestui an. Alina Bordeiaşu cu detalii.


Reporter: Cei peste o mie de delegați PSD din teritoriul vin în capitală pentru a valida candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale.

În cadrul congresului ea își va prezenta proiectul cu care își propune să câștige încrederea alegătorilor.

Cu ceva timp în urmă Viorica Dăncilă declara că va intra într-o luptă grea, că partidul pleacă dintr-o situație dificilă din punct de vedere electoral, dar că are încredere în puterea de mobilizare a partidului și se bazează pe implicarea fiecărei organizații județene în parte.

Lucrările congresului PSD sunt programate să înceapă la ora 11:00. Invitat este președintele socialiștilor europeni, Serghei Stanișev.


Etichete psdcongrescandidatalegeri,prezidentialeviorica dancilaserghei stanisev

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live