Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICA - Omul cu chitara (R) Luni, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Purcaru

9 Iunie 2018
Vizualizari: 781
Comentează add

PSD va organiza astăzi un miting în Piaţa Victoriei din Capitală. La acţiune vor fi prezenţi şi membri şi simpatizanţi ALDE, partener de guvernare.

PSD va organiza astăzi un miting în Piaţa Victoriei din Capitală

catalin-purcaru

PSD va organiza astăzi un miting în Piaţa Victoriei din Capitală. La acţiune vor fi prezenţi şi membri şi simpatizanţi ALDE, partener de guvernare. 

Liderii filialelor PSD din teritoriu promit o mobilizare fără precendent a membrilor şi simpatizanţilor partidului, pentru mitingul din piaţa victoriei.

Social-democraţii vor să tragă un semnal de alarmă în privinţa abuzurilor din România.

Preşedintele social-democrat, Liviu Dragnea spunea, după ultimul Comitet Executiv Naţional, că de câţiva ani democraţia şi statul de drept sunt afectate.


Liviu Dragnea: Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt, pentru ca România să devină o ţară democratică, o ţară unde libertăţile şi drepturile fundamentale ale cetăţenilor sunt respectate.


Reporter: Şi ALDE, partenerul de guvernare al social-democraţilor, se alătură manifestării din Piaţa Victoriei. Aproximativ 20.000 de persoane vor participa, a anunţat liderul formaţiunii politice, Călin Popescu-Tăriceanu.


Călin Popescu-Tăriceanu: Aducem din toate judeţele din ţară, dar, sigur, în mod diferenţiat, în funcţie de distanţa la care se situează judeţele de Bucureşti.


Reporter: Mitingul organizat de PSD este programat sa înceapă astăzi, la ora 20:00, în Piaţa Victoriei din Capitală


Etichete Miting organizat de PSDcu sprijinul ALDEpiata victorieiliviu drgnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live