Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

1 Februarie 2021
Vizualizari: 133
Comentează add

PSD va depune, săptămâna viitoare, o moțiune simplă la adresa ministrului sănătății Vlad Voiculescu, după tragedia de la Institutul "Matei Balș".

PSD va depune o moțiune simplă la adresa ministrului Vlad Voiculescu

florin-lepadatu

      

PSD va depune, săptămâna viitoare, o moțiune simplă la adresa ministrului sănătății Vlad Voiculescu, după tragedia de la Institutul "Matei Balș".
 
Deputații social-democrați au solicitat, prin intermediul pancartelor, demisia ministrului de resort.
 
Marcel Ciolacu, președintele PSD: Este o decizie politică. Lunea viitoare, la Camera Deputaților, și în funcție de evenimente, aceeași moțiune poate fi depusă și la Senat, poate sunt elemente noi. Întâi am luat o decizie în interiorul grupurilor PSD, așa se lucrează democratic, o să luăm și o decizie în cadrul Consiliului Politic Național, și pe urmă discutăm normal pe grupuri.
 
Realizator: Reprezentanții USR PLUS spun că ministrul sănătății Vlad Voiculescu va relua procesul de reformă în acest domeniu, început încă din anul 2016, și întrerupt - spun ei - de guvernele care au urmat la conducerea instituției până astăzi.
 
Ei declară că actualul ministru are nevoie de o echipă și de legislație pentru a reuși să ducă la bun sfârșit reforma în sistem.
 
 

Etichete PSDVlad Voiculescumotiune simplaMarcel Ciolacu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live