Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 29 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

29 Octombrie 2020
Vizualizari: 372
Comentează add

PSD solicită noului prefect al Capitalei să dispună redeschiderea școlilor și susțin că au soluții pentru reluarea activității educaționale.

PSD solicită noului prefect al Capitalei să dispună redeschiderea școlilor

florin-lepadatu

Gabriela Firea. Foto: Arhivă.

PSD solicită noului prefect al Capitalei să dispună redeschiderea școlilor și susțin că au soluții pentru reluarea activității educaționale.

Prim-vicepreședintele partidului, Gabriela Firea, afirmă că nu există nicio justificare pentru ca școlile să rămână închise, una din soluțiile propuse de ea find testarea.

Gabriela Firea: „Să se aplice programul care a fost inițiat deja de mine, ca primar general şi avem totul pregătit, atât aparatură de testare, cât și teste și personal calificat. Să fie testați elevii, profesorii, dacă este nevoie și părinții, atunci când apare un caz şi să se izoleze doar acele situații epidemiologice care apar, iar școlile să rămână deschise. Este o aberație ce se întâmplă acum, și anume să închizi toate unitățile de învățământ doar pentru că au apărut câteva cazuri.”

Reunit astăzi, Consiliul Politic Național al PSD a mai decis să îl invite pe premierul Ludovic Orban în Parlament pentru a prezenta situația bugetului de anul viitor, ne-a transmis reporterul Petruța Dinu.


Etichete redeschiderescolisolicitare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live