Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Iunie 2019
Vizualizari: 306
Comentează add

PSD anunţă că Autoritatea Electorală Permanentă pregăteşte deja nişte schimbări legislative care vor fi prezentate guvernului săptămâna viitoare.

PSD se declară preocupat de îmbunătăţirea procesului de votare în diaspora

radiojurnal

 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a declarat că nu era nevoie de vreun îndemn al preşedintelui în ceea ce priveşte legislaţia electorală, pentru că exact aceasta este şi preocuparea Partidului Social Democrat, care nu mai doreşte ca în diaspora să existe cozi la urne cum au fost la 26 mai.

El a precizat că Autoritatea Electorală Permanentă pregăteşte deja nişte schimbări legislative care vor fi prezentate guvernului săptămâna viitoare.

"Deja Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat că va prezenta în guvern săptămâna viitoare un proiect de ordonanță de urgență referitor la votul prin corespondență și votul anticipat extins. Din câte am văzut, Autoritatea Electorală Permanentă ar propune să se meargă chiar până la şapte zile, un vot anticipat extins pentru cei care vor vota prin corespondență. Sunt foarte multe lucruri în momentul de față în analiză. Cert este că ideea este una singură, anume, aceea că ne dorim să corectăm ceea ce nu a funcţionat în 26 mai", a declarat purt[torul de cuv\nt al PSD, Mihai Fifor.


Etichete Mihai FiforPSDvotdiasporaAutoritatea Electorală Permanentă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live