Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

26 Octombrie 2021
Vizualizari: 178
Comentează add

PSD respinge măsura suspendării timp de 30 de zile a personalului medical nevaccinat.

PSD respinge măsura suspendării personalului medical nevaccinat

radio-romania-actualitati

   Foto: Arhivă RRA

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - Realizator: PSD respinge măsura suspendării timp de 30 de zile a personalului medical nevaccinat şi nu va participa la şedinţa comisiilor reunite, unde se va dezbate proiectul care conţine această prevedere.

Senatorul PSD, Florian Bodog, spune că în plină criză medicală nu se poate renunţa la principalii actori care asigură asistenţă medicală:   


Florian Bodog: În momentul în care tu spui că pot să te dispensezi de 30% din personal, să-i trimiţi acasă, cu cine îi înlocuieşti? Nu ai cu cine să-i înlocuiești. Sunt foarte multe amendamente, sunt puncte de vedere venite şi de la societatea civilă, de la Avocatul Poporului, de la Sanitas. Ne dorim ca proiectul de lege să rezolve problema, nu să facem un proiect de lege ca să acoperim niște ilegalităţi făcute anterior.


Realizator: Social-democraţii mai propun ca testele anti-COVID să fie decontate de stat şi nu suportate de personalul medical nevaccinat, aşa cum prevede proiectul de lege iniţiat de parlamentari de la PNL şi UDMR, transmite redactorul RRA, Amalia Bojescu.

(RS)


Etichete psdmedicinevaccinareflorian bodoganti-covidcoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live