Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Ianuarie 2021
Vizualizari: 254
Comentează add

Reprezentanții sindicaliștilor sunt invitați la discuțiile de astăzi, potrivit PSD, direct de la protestele pe care Cartel Alfa le are programate în fața Ministerului de Finanțe.

PSD prezintă varianta proprie de buget

radiojurnal

     Sigla PSD.     Foto: Arhivă.

PSD, din opoziție, încearcă să câștige simpatia sindicatelor, cărora vrea să le prezinte astăzi varianta proprie de buget, alternativă la cel al coaliției, despre care susțin că ar fi de austeritate. Social-democrații vor să le arate angajaților că bugetul lor poate asigura și creșteri de salarii și de pensii și ajutor pentru economie.
 
Radu Oprea, senator PSD: Pentru noi, cei de la PSD, siguranța locului de muncă, susținerea puterii de cumpărare, respectul arătat pensionarilor sunt cele mai importante obiective. Coaliția de guvernare de dreapta ne explică de luni de zile cum nu se poate și lucrul acesta este evident atunci când singurul lor interes este lupta pentru funcții.
 
Realizator: Reprezentanții sindicaliștilor sunt invitați la discuțiile de astăzi, potrivit PSD, direct de la protestele pe care Cartel Alfa le are programate în fața Ministerului de Finanțe.
 
(PH)

Etichete PSDRadu Opreasindicatebuget(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live