Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Ianuarie 2022
Vizualizari: 871
Comentează add

Social-democrați iau în calcul toate opțiunile posibile, inclusiv revenirea temporară la prețurile reglementate, reducerea TVA la 5%, eliminarea unor costuri suplimentare.

PSD- Pachet de soluții în contextul scumpirii energiei electrice și gazelor

radiojurnal

   Președintele PSD, Marcel Ciolacu. FOTO: Agerpres.

Conducerea PSD se reunește  pentru a aproba un pachet de soluții care să completeze măsurile guvernamentale compensatorii privind facturile la energie electrică și gaze.

Social-democrați iau în calcul toate opțiunile posibile, inclusiv revenirea temporară la prețurile reglementate, reducerea TVA la 5%, eliminarea unor costuri suplimentare în facturi, tarife sociale sau scheme de sprijin pentru companii.

Înaintea ședinței, liderul PSD Marcel Ciolacu s-a declarat din nou în favoarea intrării în vigoare a măsurilor de sprijin începând cu 1 februarie.

Marcel Ciolacu: Am finalizat tot pachetul de măsuri, pe toate cele trei componente, astfel încât să stopăm această escaladare a prețurilor, să ieftinim facturile, atât către populație, cât și către economie, și nu în ultimul rând să încercăm să compensăm de la bugetul statului atât cât își permite bugetul statului, astfel încât să nu afecteze zona de investiții și ce ne-am propus pentru acest an. Sunt mai multe măsuri și au o coerenţă între ele, astfel încât, concret, după ce le vom decide în coaliție, vom veni și vă vom prezenta.
 
Soluțiile propuse de social-democrați urmează să fie analizate astăzi, de la ora 17:00, în ședința coaliției de guvernare.
 

Etichete psdenergiegazescumpiri(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live