Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Octombrie 2019
Vizualizari: 294
Comentează add

Social-democraţii nu se vor implica în negocierile pentru formarea unei majorităţi parlamentare care să valideze prin vot guvernul premierului desemnat Ludovic Orban.

PSD nu se va implica în negocierile pentru formarea unei majorităţi

radiojurnal

 Viorica Dăncilă              Foto: europarl.europa.eu/meps/ro/95281/Viorica_DĂNCILĂ.

Social-democraţii nu se vor implica în negocierile pentru formarea unei majorităţi parlamentare care să valideze prin vot guvernul premierului desemnat Ludovic Orban.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a precizat că PSD nu s-a pronunţat nici asupra introducerii pe ordinea de zi a propunerilor USR care vizează adoptarea iniţiativei "Fără penali în funcţii publice", abrogarea legii recursului compensatoriu şi alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

"Am văzut ce proiecte de legi au devenit deodată foarte interesante în acest nou context de formare a guvernului și am ţinut să specific colegilor din cele cinci partide care au creat această nouă coaliție și majoritate în Parlamentul României că PSD-ul rămâne în continuare consecvent și noi suntem într-o zonă neutră și nu vrem să ne implicăm în negocierile dânşilor, aprobând anumite proiecte unora sau altora. Noi ne abținem în continuare până la formarea noului guvern", a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.


Etichete Ludovic OrbanPSDguvernMarcelo CiolacuViorica Dăncilă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live