Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Sâmbătă, 21 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Iulie 2017
Vizualizari: 803
Comentează add

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, spune că administraţia PSD nu a reuşit să îndeplinească niciuna dintre promisiunile electorale.

PSD "nu a reuşit să îndeplinească niciuna dintre promisiunile electorale"

radiojurnal

Cristian Buşoi. Foto: facebook.com/cristi.busoi.

PNL a lansat, astăzi, o campanie de informare a bucureştenilor cu privire la stadiul proiectelor anunţate în campania electorală de primarul general, Gabriela Firea.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, spune că, după un an de mandat, administraţia PSD nu a reuşit să îndeplinească niciuna dintre promisiunile electorale, referindu-se la traficul greoi din capitală, lipsa locurilor de parcare, pistele pentru bicilişti sau reînnoirea parcului auto al RATB.

Cristian Buşoi: "Sunt zero investiţii în infrastructură. A promis transport gratuit, nu e transport gratuit. a promis autobuze şi troleibuze şi tramvaie noi, nu s-a făcut nimic până acum. A promis pistă pentru biciclete, avem zero km pentru biciclete. A promis parcări pentru bucureşteni, avem zero parcări noi în acest an. A promis adoptarea de urgenţă a Planului Urbanistic General, nu avem Plan Urbanistic General. Reamenajarea clădirilor istorice şi mai ales consolidarea celor care sunt în pericol să cadă şi avem zero clădiri consolidate după un an de mandat. Şi aceste lucruri pot continua. Vorbesc doar de promisiunile cele mai vizibile pe care le-a făcut în campanie".

Până la această oră, Radio România Actualităţi nu a reuşit să obţină un răspuns pe această temă de la Primăria Generală a Capitalei.


Etichete pnlcristian busoiprimaria capitaleigabriela fireacampanie de informarebucurestiratbbiciclete

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live