Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Luni, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Dinu

13 Iunie 2019
Vizualizari: 419
Comentează add

Ulterior alegerii noii conduceri a PSD va fi organizat un nou congres pentru stabilirea candidatului pentru prezidențiale.

PSD îşi va alege noua conducere la Congresul din 29 iunie

petruta-dinu

  Viorica Dăncilă              Foto: europarl.europa.eu/meps/ro/95281/Viorica_DĂNCILĂ.

Social-democraţii îşi vor alege noua conducere a partidului la Congresul Extraordinar care va fi pe 29 iunie, iar candidatul la prezidenţiale va fi stabilit la un alt congres. Acestea sunt principalele decizii luate, astăzi, de Comitetul Executiv Naţional al partidului. 
 
Viorica Dăncilă a reiterat strategia social-democraților ce va fi adoptată la dezbaterea moțiunii de cenzură, săptămâna viitoare. Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul, dar nu vor vota documentul semnat de cei 173 de reprezentanți ai opoziției pentru demiterea Guvernului.
 
În ceea ce privește situația internă a PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea, Comitetul Executiv a decis organizarea unui congres pentru alegerea unei noi conduceri. Nu a fost agreată propunerea unor lideri din teritoriu privind amânarea congresului programat deja în 29 iunie, iar Viorica Dăncilă anunță că va candida la funcția de președinte al partidului.
 
Ulterior alegerii noii conduceri a PSD va fi organizat un nou congres pentru stabilirea candidatului pentru prezidențiale, pe baza unor sondaje ce vor începe chiar de săptămâna viitoare.

Etichete PSDcongresalegeriViorica Dăncilăpartid

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live