Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 03 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

7 Iunie 2019
Vizualizari: 614
Comentează add

PSD îşi alege o nouă conducere şi modifică statutul partidului

radu-dobritoiu

Pe 29 iunie, PSD îşi alege o nouă conducere, decizia a fost luată astăzi de Comitetul Executiv al partidului. Propunerea a aparţinut preşedintelui interimar al PSD, premierul Viorica Dăncilă. Ea spunea că tot atunci va fi modificat şi statutul partidului.

Viorica Dăncilă: În primul rând trebuie să modificăm statutul în ceea ce priveşte alegerea preşedintelui partidului; doi - trebuie să venim cu un program politic; trei - trebuie să venim cu modificări sau lucruri pe care le-am înţeles din aceste alegeri şi pe care trebuie să le transpunem în programul nostru de guvernare. În altă ordine de idei, cred că trebuie să dăm legitimitate conducerii să-şi asume rezultatul alegerilor prezidenţiale. Iar acest congres trebuie să fie unul premergător desemnării candidatului la alegerile prezidenţiale. De ce atât de repede? Pentru că timpul ne presează, de pe data de 11 august, deja începem strângerea de semnături pentru candidatul la prezidenţiale.
 


Etichete Alina Boreiasuconducere PSDCEX PSD

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live