Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

27 Iulie 2020
Vizualizari: 310
Comentează add

PSD îi cere premierului să prezinte în parlament cifre privind Covid-19 şi condiţiile de începere a noului an şcolar.

PSD îi cere premierului să prezinte în parlament cifre privind Covid-19

florin-lepadatu

  Lucian Romaşcanu. Foto: Agerpres.

PSD îl somează pe premierul Ludovic Orban să vină în faţa parlamentului şi să prezinte cifre clare privind atât evoluţia pandemiei de coronavirus, cât şi condiţiile în care va putea începe noul an şcolar.

Lucian Romașcanu, senator PSD şi purtător de cuvânt al partidului: "E mai mult decât o invitație, este o somație, pentru că parlamentul este reprezentantul poporului și, prin parlament, poporul trebuie să știe care este situația.

Orban trebuie să vină să explice absolut tot ce se întâmplă în pandemie.

Nu este vorba numai despre începutul anului școlar, este vorba și de cum interpretează guvernul și de cum are fundamentate guvernul informațiile necesare pentru o eventuală decalare a alegerilor."

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, anunţă că, luni, îl va invita oficial pe premierul Ludovic Orban în legislativ, pentru ca acesta să ofere informaţii legate de posibilitatea organizării alegerilor locale şi despre deschiderea noului an şcolar.

Pe de altă parte, PNL susţine că unii lideri ai PSD au instigat populaţia la nerespectarea regulilor sanitare în contextul pandemiei de coronavirus.

Senatoarea Iulia Scântei este de părere că Avocatul Poporului şi Curtea Constituţională sunt instituţii controlate politic, care prin deciziile luate au contribuit la creşterea numărului de îmbolnăviri, potrivit Rador.


Etichete lucianromaşcanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live