Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Martie 2020
Vizualizari: 1146
Comentează add

PSD consideră că decretarea stării de urgenţă trebuia însoţită imediat de un pachet de măsuri economice pentru protejarea cetăţenilor şi a locurilor de muncă.

PSD critică strategia adoptată de guvernul Orban

radiojurnal

Foto:facebook.com/CiolacuMarcel

PSD consideră că decretarea stării de urgenţă trebuia însoţită imediat de un pachet de măsuri economice pentru protejarea cetăţenilor şi a locurilor de muncă.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că trebuie luate măsuri ferme, în caz contrar efectele asupra mediului de afaceri vor fi devastatoare.

El reaminteşte că PSD a propus, încă de săptămâna trecută, un plan de măsuri sociale, economice şi de sprijin pentru mediul de afaceri românesc.


Marcel Ciolacu: Strategia guvernului trebuie să fie ca obiectiv zero concedieri, acum, nu mai tarziu. Acum trebuie luate măsuri ferme şi adaptate fiecărui sector în parte. Orice întârziere sau lipsă de acţiune a guvernului va afecta românii. De aseară, aproximativ 400.000 de angajaţi din HoReCa nu vor mai avea un loc de muncă. Dacă acum guvernul nu va lua măsuri, vom aveau un dezastru financiar. Noi nu vom permite aşa ceva. Acest guvern a fost învestit tocmai pentru a acţiona cu puteri depline.

(RS)


Etichete psd(RS)guvernul orbanmarcel ciolacucoronavirusstare de urgenta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live