Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA ROMANILOR - continuare Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Octombrie 2020
Vizualizari: 832
Comentează add

PSD afirmă din nou că președintele Klaus Iohannis și PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent și nicio idee clară de combatere a epidemiei.

PSD critică guvernul

radiojurnal

 

PSD afirmă din nou că președintele Klaus Iohannis și PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent și nicio idee clară de combatere a epidemiei de COVID-19.
 
Social-democrații îi invită pe liberali să participe la o dezbatere televizată asupra măsurilor de combatere a bolii, cu participarea specialiștilor de la cele două partide, PSD urmând să fie reprezentat de profesorul Alexandru Rafila. Invitația este lansată într-o postare video pe pagina de socializare a președintelui partidului, Marcel Ciolacu.
 
Marcel Ciolacu: Sănătatea și siguranța românilor sunt cele mai importante. Nimic nu este mai important decât acestea. Toate măsurile din planul PSD pentru combaterea pandemiei sunt elaborate de experți, nu de impostori și habarnişti ca la PNL, sunt măsuri concrete, coerente care vor ajuta în România să treacă de această criză și să revenim mai puternici.
 
Realizator: Invitația liderului PSD vine după ce, ieri, profesorul Alexandru Rafila, candidat pe listele social-democraților la alegerile parlamentare, a prezentat programul partidului pentru domeniul sănătății.
 
(RS)

Etichete PSDguvernMarcel Ciolacuepidemie(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live