Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Vineri, 15 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

Ieri, 19:13
Vizualizari: 83
Comentează add

Partidul Social Democrat solicită actualei coaliţii de guvernare să redeschidă şcolile şi să comunice mai mult despre vaccinarea cu prioritate a profesorilor.

PSD cere redeschiderea şcolilor

radiojurnal

    Sigla PSD.     Foto: Arhivă.

Partidul Social Democrat solicită actualei coaliţii de guvernare să redeschidă şcolile şi să comunice mai mult despre vaccinarea cu prioritate a profesorilor.
 
Într-o declaraţie de presă, senatorul PSD Radu Ştefan Oprea a acuzat partidele aflate la putere ca sunt preocupate mai mult de împărţirea funcţiilor din sistemul de învăţământ şi nu de un management performant al educaţiei.
 
Radu Ştefan Oprea: Zilele acestea asistăm la o luptă deşănţată pentru funcţii, o ciolaniadă care are ca scop doar ocuparea poziţiilor care trebuie să mulţumească membrii de partid ai coaliţiei PNL şi USR-PLUS. Nici ultimul director al şcolii de comună nu a scăpat. În schimb, despre copii, despre redeschiderea şcolilor, despre profesori şi nevoia vaccinării lor, prioritare, nu mai vorbeşte nimeni. Cui din coaliţia de guvernare îi pasă că am putea avea o generaţie ratată? Nimănui. Lupta pentru funcţii le-a întunecat judecata. Noi vă somăm: lăsaţi împărţeala funcţiilor şi redeschideţi şcolile!
 
(PH)

Etichete PSDscolivaccinare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live