Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Iunie 2019
Vizualizari: 325
Comentează add

Un viitor președinte al PSD trebuie să fie atașat valorilor europene și transatlantice, consideră președintele interimar al partidului, Viorica Dăncilă.

PSD anunță criteriile pe care trebuie să le îndeplinească preşedintele PSD

radiojurnal

 Viorica Dăncilă              Foto: europarl.europa.eu/meps/ro/95281/Viorica_DĂNCILĂ.

Conducerea centrală a PSD a decis să convoace joi, 13 iunie, Comitetul Executiv Naţional pentru stabilirea criteriilor pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să candideze, la congresul extraordinar din 29 iunie, pentru funcţia de preşedinte al partidului.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al formaţiunii, a precizat că s-a decis constituirea unui grup de lucru în vederea modificării statutului PSD şi a precizat, totodată, cum ar trebui să fie viitorul lider al PSD.

"Să fie un om echilibrat, să fie un om care să adune în jurul lui. Să aibă răbdare să-şi asculte toți colegii. Fiecare părere în partid este importantă. Să se consulte în permanență colegii și cu toate forurile statutare din partid. Un viitor președinte al Partidului Social Democrat trebuie să fie un om pro-european, un om ataşat valorilor social-democrate, atașat valorilor europene și transatlantice. Un președinte al Partidului Social Democrat trebuie să fie un om care să genereze un val de credibilitate, în primul rând în rândul colegilor săi" a declarat președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă.

În cadrul Comitetului Executiv al PSD urmează să se stabilească şi data limită până la care pot fi depuse candidaturile pentru funcţiile de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar general.


Etichete Viorica DăncilăPSDcongresalegeripreședintecomitet executiv

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live