Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Mai 2020
Vizualizari: 450
Comentează add

PSD intenţionează să depună mai multe moţiuni simple

radiojurnal

  Lucian Romaşcanu. Foto: Agerpres.

Social-democrații intenționează să depună în perioada următoare mai multe moțiuni simple împotriva miniștrilor Muncii, Educației, Afacerilor Interne și Sănătății, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al partidului.
 
Lucian Romașcanu a precizat că guvernul liberal a întârziat sau nu a plătit șomajul tehnic promis angajaților și acuză că nu s-au plătit nici indemnizațiile pentru concediul de îngrijire a copilului; nici medicii nu au primit bonificațiile promise de guvernanți pentru riscul de a fi în prima linie a combaterii COVID-19, spune Lucian Romașcanu, care cere demisia ministrului sănătății, Nelu Tătaru:
 
Lucian Romaşcanu: Există un anunț al domnului ministru Tătaru cum că vineri s-ar fi dat banii către direcțiile de sănătate. Cum i-a dat? Pentru că a spus cui numai puţine zile în urmă că niciun spital județean și niciun spital nu au trimis tabelele și nu au cerut aceste sume. Este o minciună și pentru asta domnul Tătaru trebuie să-şi dea demisia, pentru că nu este prima și nici singura minciună. Nu uităm prostia cu carantinarea forțată a bătrânilor pusă în cârca domnului Cercel, școlile din Franța ș.a.m.d.
 
Realizator: PSD cere, totodată, și demisia ministrului finanțelor, Florin Cîțu, mai spune Lucian Romașcanu.
 
(PH)
 

Etichete PSDmotiuni simple(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live