Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Martie 2019
Vizualizari: 358
Comentează add

Protocol de colaborare între Ministerul Dezvoltării şi Agenţia Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie

Protocol de colaborare între Ministerul Dezvoltării și ANPDCA

radiojurnal

Peste 560 de milioane de euro din fonduri europene vor fi folosite, până în 2023, la instruirea asistenţilor maternali, pentru ca aceştia să înveţe să-i îngrijească în condiţii cât mai bune pe copiii de care se ocupă.

Un protocol de colaborare a fost semnat, pentru aceste fonduri, astăzi, între Ministerul Dezvoltării şi Agenţia Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie. Cu acest prilej, premierul Viorica Dăncilă a subliniat faptul că statul are datoria de a-i ajuta pe aceşti copii să se integreze în societate.


Viorica Dăncilă: Asistenţii maternali vor beneficia de cursuri de calificare necesare pentru îngrijirea și creșterea copiilor, ocrotirea sănătății acestora, soluționarea cazurilor de abuz și neglijență. Avem datoria morală să luăm aceste măsuri pentru a le oferi copiilor aflați în grija statului şansa de a avea un trai decent și să aibă la maturitate capacitatea deplină de a se integra în societate.


Etichete Protocol de colaborareMinisterul DezvoltăriiAgenţia Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live