Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Miercuri, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

14 Martie 2018
Vizualizari: 475
Comentează add

Protestul inceput ieri la Termocentrala Mintia de lângă Deva continuă și azi, protestatarii acuzând lipsa unui ajutor din partea statului pentru salvarea termocentralei.

Protestul de la Termocentrala Mintia de lângă Deva continuă

ilie-pintea

Foto: rador.ro.

Protestul inceput ieri dimineaţa la Termocentrala Mintia de lângă Deva continuă și astăzi, protestatarii acuzând lipsa unui ajutor din partea statului pentru salvarea termocentralei.
 
Ei sunt nemulțumiți dar şi  pentru faptul că administraţia Complexului Energetic Hunedoara a virat către bugetul de asigurări sociale doar o parte din contribuţiile sociale ale angajaţilor. În cursul dimineţii s-au adunat în curtea societăţii circa 100 de angajaţi, care il așteaptă pe ministrul energiei, Anton Anton, aflat în drum spre Deva.
 
În cursul nopţii, peste 30 de angajaţi din schimburile unu şi doi au rămas în sala de comandă pentru a continua protestul început marţi de colegii lor. Oamenii acuză o stare de oboseală, dar, pe ansamblu, nu sunt probleme de sănătate,  a declarat preşedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara.
 
Revendicarea principală se referă la acordarea unei scheme de sprijin care să acopere diferenţa dintre preţul de cost al energiei şi cel obţinut din vânzarea energiei electrice pe piaţă.

Etichete protestTermocentrala MintiaDeva

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live