Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Februarie 2019
Vizualizari: 491
Comentează add

Transportatorii afiliaţi la COTAR au luat decizia, după ce miniştrii dezvoltării şi transporturilor, au promis o Ordonanţă de Urgenţă ptr modificarea legii taximetrie.

Protestul transportatorilor anunţat ptr azi în P-ţa Victoriei a fost anulat

radiojurnal

 

La Ministerul Transporturilor s-au încheiat aseară negocierile dintre reprezentanţii executivului şi cei ai Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi (COTAR) în legătură cu modificările promise de guvern la Legea taximetriei.

Reporterul RRA, Alex Lancuzov, transmite că protestul anunţat pentru astăzi, a fost anulat.

Alex Lancuzov: Transportatorii afiliaţi la COTAR au decis să anuleze protestul programat în Piaţa Victoriei, după ce ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, şi ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, au promis o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Legii taximetriei. Practic, vineri, 1 martie, pe site-ul Ministerului Dezvoltării ar urma să fie publicat proiectul de act normativ prin care se elimină din Legea taximetriei sintagma în "mod repetat". Această formulare nu permitea poliţiştilor să-i sancţioneze pe şoferii care fac transport de persoane contra cost, dar fără licenţă. În plus, activitatea de închiriere, adică rent a car, ar urma să fie mutată de la Ministerul Dezvoltării la Ministerul Transporturilor şi să fie realizat un nou regulament. Transportatorii spun că dau autorităţilor două săptămâni la dispoziţie pentru a rezolva problema, în caz contrar, la jumătatea lunii viitoare vor organiza un protest masiv care riscă să paralizeze circulaţia în nordul capitalei.


Etichete Alex Lancuzovcotarlegea taximetriei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live