Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

19 Decembrie 2017
Vizualizari: 456
Comentează add

Procurorul general, A. Lazăr: Protestele magistraților faţă de modificările la legile justiţiei reprezintă o lecţie anticorupţie la nivel european a magistraturii din România.

"Protestele judecătorilor şi procurorilor reprezintă o lecţie anticorupţie"

madalina-verman

Procurorul General al României, Augustin Lazăr Foto: Agerpres.

Protestele judecătorilor şi procurorilor faţă de modificările la legile justiţiei reprezintă o lecţie anticorupţie la nivel european a magistraturii din România, afirmă procurorul general, Augustin Lazăr.

Acesta a mai spus astăzi că magistraţii se aşteaptă la un dialog cu cei care se ocupă de modificările legislative.  

Augustin Lazăr. "Avem o magistratură la nivel european, matură, care cunoaşte valorile culturii europene şi care este în măsură să apere independenţa justiţiei.  ic că aceasta este lecţia anticorupţie la nivel european a magistraturii române. Ne aşteptăm la un dialog din partea celor care se ocupă de modificările la legile justiţiei şi la Codurile Penal şi de Procedură Penală, pentru că magistratura română are specialişti, Consiliul Superior al Magistraturii are experţi, Ministerul Justiţiei are două direcţii de experţi în materie de legislaţie şi acest dialog este absolut necesar pentru a realiza legi bune în acest domeniu".


Etichete Procurorul generalAugustin LazărProtestele judecătorilor şi procurorilor reprezintă o lecţie anticorupţielegile justitieicsm

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live