Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NATIONAL RADIOFONIC Miercuri, 20 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Iunie 2018
Vizualizari: 402
Comentează add

Oamenii spun că au ieşit în stradă pentru că se tem că executivul va adopta prin ordonanţă de urgenţă modificările la Codul Penal şi cel de Procedură Penală.

Proteste în Piaţa Victoriei din Bucureşti

radiojurnal

Foto: Arhiva/Daniela Mănuță.

UPDATE Ora 20.00 Câteva de mii de persoane protestează la această oră în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Circulaţia este blocată dinspre bulevardele Kisselef şi Aviatorilor. Oamenii scandează lozinci împotriva coaliţiei de guvernare şi solicită demisia preşedinţilor celor două camere ale parlamentului.

De asemenea, potrivit reporterului Radio România, Iulian Olescu, se strâng semnături pentru o iniţiativă cetăţenească de modificare a Constituţiei, în sensul interzicerii persoanelor condamnate penal de a ocupa funcţii publice. Mitingul este neautorizat şi a fost organizat, ca de obicei, prin intermediul reţelelor de socializare. Oamenii au ieşit în stradă şi la Iaşi.

_____________________________

Câteva zeci de persoane s-au adunat din nou în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Oamenii spun că au ieşit în stradă pentru că se tem că executivul va adopta prin ordonanţă de urgenţă modificările la Codul Penal şi cel de Procedură Penală şi astfel cei vinovaţi nu vor mai putea fi condamnaţi.

După cum a transmis reporterul Radio România, Iulian Olescu, în zonă sunt prezente şi efective ale poliţiei şi jandarmeriei care supraveghează derularea protestului.

Circulaţia se desfăşoară normal.

Manifestaţia a fost organizată, ca de obicei, prin intermediul reţelelor de socializare.


Etichete ProtestePiaţa VictorieiBucureşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live