Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut (CONTINUARE) Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Decembrie 2017
Vizualizari: 956
Comentează add

În fața Palatului Parlamentului din Capitală și la Cluj au loc proteste faţă de modul în care au loc dezbaterile privind Statutul magistraților.

Proteste în faţa Palatului Parlamentului

radiojurnal

UPDATE ora 20.45: La această oră circulaţia rutieră în preajma Palatului Parlamentului se desfăşoară cu dificultate din cauza unui protest spontan.

Câteva sute de oameni nemulţumiţi de modul în care sunt votate în plenul Camerei Deputaţilor modificările Statutului Magistraţilor au fost implicaţi în altercaţii cu jandarmii în momentul în care au încercat să ocupe carosabilul.

Știrea inițială
 

La această oră (20.00) aproximativ 100 de persoane s-au strâns în Parcul Izvor din faţa Palatului Parlamentului pentru a protesta faţă de modul în care au loc dezbaterile privind Statutul judecătorilor şi procurorilor, transmite reporterul nostru Mugur Mihăiţă.

La Cluj aproximativ 150 de persoane protestează în faţa sediului PSD şi cer demisia lui Liviu Dragnea

Şi la Cluj aproximativ 150 de persoane protestează în faţa sediului PSD şi cer demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor.

Protestatarii s-au mobilizat de facebook după ce s-a răspândit vestea că pe site-ul parlamentului ar fi apărut informaţia că deja s-a votat legea privind Statutul magistraţilor, deşi aceasta este încă în dezbateri ne-a transmis corespondentul nostru Claudiu Pădurean.


Etichete Proteste în faţa Palatului Parlamentuluiparcul izovordezbateristatutul judecatorilormagistratilorparlamentclujpsddemisieliviu dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live