Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Vineri, 03 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

26 Septembrie 2016
Vizualizari: 538
Comentează add

Sindicaliştii vor salarii mai mari şi se declară nemulţumiţi de condiţiile de muncă şi de numărul insuficient al angajaţilor.

Proteste ale sindicatelor din penitenciare

-

 Foto: Daniela Mănuță (arhivă)

Administraţia Naţională a Penitenciarelor precizează, ca reacţie la protestele sindicatelor din penitenciare care au început luni, că în prezent lucrătorilor din sistem li se acordă salariile stabilite prin acte normative aprobate în concordanţă cu grilele de salarizare specifice acestei categorii.
 
Conducerea ANP subliniază într-un comunicat, că a făcut demersuri constante pentru a asigura un număr corespunzător de lucrători în sistem, dar au plecat mulţi salariaţi într-o perioadă relativ scurtă, ceea ce îngreunează planificarea şi asigurarea unui personal suficient.
 
Administraţia Naţională a Penitenciarelor menţionează că a dispus măsuri administrative şi organizatorice legale astfel încât să se evite depăşirea plafonului de ore suplimentare. 
 
Sindicaliştii din Administraţia Naţională a Penitenciarelor au declanşat luni, 26 septembrie, acţiuni de protest în mai multe penitenciare din ţară, nemulţumiţi de condiţiile de muncă, de numărul insuficient al angajaţilor şi de nivelul de salarizare. Ei au cerut o întâlnire cu ministrul Justiţiei, Raluca Prună.
 

Etichete Raluc Prunăpenitenciareprotestsalariiadministraţielegepersonalore suplimentare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live