Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Cristea

21 Decembrie 2021
Vizualizari: 485
Comentează add

Traficul rutier este perturbat în zona Palatului Parlamentului din cauza unui protest organizat de AUR faţă de introducerea certificatului verde.

Protestatarii blochează intrările spre curtea Parlamentului

alexandra-cristea

 Protestul 'Adio, certificat verde in Romania!?' - organizat de Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), in fata Palatului Parlamentului, impotriva certificatului verde COVID si a restrictiilor impuse in contextul pandemiei. 21.12.2021. FOTO: Agerpres.

Traficul rutier este perturbat în zona Palatului Parlamentului din cauza unui protest organizat de AUR faţă de introducerea certificatului verde.

Câteva mii de oameni participă la manifestare, iar aproximativ 100 de persoane au reuşit să intre în curtea interioară a parlamentului. Reporterul RRA Alexandra Cristea se află la faţa locului şi are mai multe informaţii. Bună ziua!


Reporter: Bună ziua! În urma dialogului, o parte dintre protestatarii care au pătruns până la uşile Senatului au părăsit acea zonă, dar mai sunt oameni în incinta curţii.

Aceştia sunt conduşi spre porţile de acces, spre ieşire în grupuri mici de către cei de la Jandarmerie, astfel încât să nu se mai creeze busculade şi nici să fie eventual o forţare a porţilor de acces. Numărul forţelor de ordine a crescut după acest incident în ultima jumătate de oră.

Protestul a fost iniţiat de cei de la AUR, organizat pe reţelele sociale împotriva obligativităţii certificatului verde la locul de muncă. Protestatarii spun totuşi că nu vor pleca până când nu vor discuta cu parlamentarii de la toate partidele, pe care doresc să-i lămurească să nu voteze acest proiect de lege.

Ei continuă să blocheze intrările spre curtea parlamentului.


Etichete protestparlamentaur(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live