Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Campionatul European de Handbal Feminin: ROMÂNIA – UNGARIA Miercuri, 12 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

7 Decembrie 2017
Vizualizari: 333
Comentează add

Protestul de la Palatul Parlamentului împotriva modificării legilor justiţiei s-a încheiat.

Protest la Palatul Parlamentului

florin-lepadatu

 

Protestul de la Palatul Parlamentului împotriva modificării legilor justiţiei s-a încheiat, protestatatarii părăsind zona după ce din incinta instituţiei au plecat maşinile deputaţilor care au participat la şedinţa de plen de miercuri seară.

Mai mulţi parlamentari de la USR, printre care şi preşedintele formaţiunii, deputatul Dan Barna, au ieşit din Palatul Parlamentul şi au venit în mijlocul protestatarilor, fiind întâmpinaţi cu aplauze.

Dan Barna i-a informat pe protestatari că şedinţa de plen a Camerei s-a încheiat fără a mai fi dat votul final pe modificările la statutul magistraţilor, el încurajându-i să continue protestele dacă din partea coaliţiei de guvernare se va încerca trecerea unor modificări legislative care să afecteze independenţa justiţiei.

Totodată a avut loc o busculadă între protestatari şi jandarmi, în momentul în care cei dintâi au pătruns pe bulevardul Naţiunile Unite, dintre Parcul Izvor şi Palatul Parlamentului, încercând să blocheze circulaţia autovehiculelor.

În urma intervenţiei jandarmilor, a fost restabilită ordinea în zonă.

Grupul de protestatari a fost apoi cantonat pe trotuarul de lângă Parcul Izvor, fiind înconjurat de un cordon de jandarmi.


Etichete Parlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live