Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Luni, 26 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Februarie 2019
Vizualizari: 560
Comentează add

Protestatarii sunt nemulţumiţi de situaţia proiectului Autostrăzii A8 Târgu Mureş-Iaşi, obiectiv major de infrastructură pentru care Parlamentul a votat anul trecut o lege specială

Protest la guvern pentru construirea autostrăzii Târgu Mureş - Iaşi

radiojurnal

 Foto: Agerpres.

Patru asociaţii civice, care militează pentru construirea unei autostrăzi în Moldova, organizează, un protest în faţa sediului Guvernului.
 
Acestea sunt nemulţumite de situaţia proiectului Autostrăzii A 8 Târgu Mureş - Iaşi, obiectiv major de infrastructură pentru care Parlamentul a votat o lege specială, la sfârşitul anului trecut.
 
Asociaţiile civice solicită responsabililor din Ministerul Transporturilor un calendar clar, cu termene stabilite pentru etapele proiectului, precum şi renunţarea la parteneriatul public privat pentru segmentul de 60 de kilometri dintre Târgu Neamţ şi Iaşi.
 
"Vrem să se înceapă odată licitaţiile pentru caietele de sarcini. Dorim să stăm la aceeaşi masă a negocierilor şi a discuţiilor atât cu Guvernul României, cât şi cu ministrul transporturilor, în aşa fel încât şi noi cu ideile noastre din societatea civilă, cu specialiştii pe care îi avem, să venim cu nişte idei, pe care noi le-am şi pus pe un document în 10 puncte, pe care astăzi, în jurul orei 15:30, îl vom înainta doamnei prim-ministru", a declarat Cătălin Urtoi, preşedintele Asociaţiei "Împreună A 8".

Etichete Cătălin Urtoi,preşedintele Asociaţiei "Împreună A 8",guvernMoldovaIaşi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live