Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mira Gomboş

25 Octombrie 2015
Vizualizari: 957
Comentează add

UPDATE: Aproximativ 1.000 de persoane care cer demisia vicepremierului Gabriel Oprea s-au strâns în Piaţa Universităţii din capitală şi se îndreaptă spre guvern.

Protest în Piaţa Universităţii împotriva ministrului Gabriel Oprea

mira-gombos

Protest în Bucuresti împotriva ministrului Gabriel Oprea. Foto: facebook.com

UPDATE ora 16.00: Aproximativ 1.000 de persoane care cer demisia vicepremierului Gabriel Oprea s-au strâns în Piaţa Universităţii din capitală şi se îndreaptă spre sediile Ministerului de Interne şi Guvernului.

Potrivit reporterului nostru Bogdan Isopescu, manifestanţii au răspuns unor apeluri de pe reţelele de socializare, iar demonstraţia are loc în semn de solidaritate cu familia poliţistului Bogdan Gigină, care a murit în urmă cu cinci zile în timp ce se afla în misiune într-o coloană oficială a ministrului de interne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aproximativ 200 de persoane care cer demisia vicepremierului Gabriel Oprea s-au strâns în Piaţa Universităţii din capitală şi se îndreaptă spre sediul Ministerului de Interne, i-au precizat reporterului nostru, Daniela Mănuţă, surse din Jandarmerie.

Potrivit organizatorilor, manifestaţia are loc în semn de solidaritate cu familia poliţistului Bogdan Gigină, care a murit în urmă cu cinci zile în timp ce se afla în misiune într-o coloană oficială a ministrului de Interne.

De altfel, atât preşedintele Klaus Iohannis cât şi lideri importanţi ai opoziţiei le-au cerut explicaţii vicepremierului Gabriel Oprea şi premierului Victor Ponta în legătură cu acest caz.


Etichete cazul Gabriel OpreaprotesteStiri BucurestiGabriel OpreademisiePiata UniversitatiijandarmerieMAIBogdan GiginaKlaus IohannisVictor PontaMAIguvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live