Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Darie, Vaslui

6 Martie 2015
Vizualizari: 1104
Comentează add

Firmele de transport din judeţul Vaslui şi-au suspendat activitatea în semn de protest faţă de ceea ce ele numesc incapacitatea autorităţilor de a combate problema "pirateriei".

Protest al transportatorilor de persoane din Vaslui

alina-darie-vaslui

Foto: captură youtube.com.

Patronii firmelor de transport din judeţul Vaslui au anunţat că începând de astăzi, toate cele 113 trasee de transport de persoane de pe raza judeţului sunt suspendate în semn de protest.

Societaţile care deţin licenţe de transport pentru pasageri pe raza judeţului Vaslui şi sunt membre ale Federaţiei Operatorilor Români de Transport au anunţat că începând de astăzi nu vor mai efectua niciuna din cursele constante între localităţile judeţului.

Preşedintele federaţiei, Augustin Hagiu, susţine că această formă de protest vine ca urmare a faptului că autorităţile din Vaslui nu reuşesc să înlăture de pe trasee aşa-numiţii "piraţi" din trafic.

Astăzi este programată o întrevedere cu presa a reprezentanţilor Federaţiei Operatorilor Români de Transport, în cadrul căreia aceştia îşi vor argumenta decizia. 


Etichete ştiri nord.estVasluitransportatoriprotestpiraterietraseeAugustin HagiuFederaţia Operatorilor Români de Transport

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live