Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 02 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

George-Cristian Matei, Piteşti

7 Martie 2016
Vizualizari: 1258
Comentează add

Protestatarii sunt nemulțumiți din cauza faptului că nici până acum nu au început lucrările la tronsonul de autostradă dintre Pitești și Sibiu.

Protest al angajaților de la Dacia pentru autostrada Pitești-Sibiu

george-cristian-matei-pitesti

Proteste la Mioveni. Foto: George Cristian Matei.

Peste 8000 de sindicaliști de la Dacia și-au exprimat din nou dezamăgirea față de clasa politică românească și față de guvern.

Ei sunt nemulțumiți din cauza faptului că nici până acum nu au început lucrările la tronsonul de autostradă dintre Pitești și Sibiu, care ar reduce costurile de producție și ar păstra locurile de muncă.

O altă dezamăgire a sindicaliștilor este aceea că în România nu există un contract de muncă pe ramură la nivel național. Liderii de sindicat care s-au adresat de la tribună au afirmat că actualul Cod al Muncii este conceput mai mult în favoarea angajatorilor și nu a angajaților.

În ceea ce privește mașinile produse la Dacia, sindicaliștii cer continuarea Programului Rabla și legislație mai dură împotriva celor care importă mașini vechi din străinătate.

În fine, al patrulea punct îl constituie construirea la Mioveni a unui spital modern, la standarde europene, sistemul medical fiind încă un domeniu care lasă de dorit în România, au adăugat sindicaliștii.

Ei spun că ar fi îndreptățiți să aibă în Mioveni un spital nou, atâta timp cât sunt cei mai importanți contributori la bugetul local și la cel al asigurărilor de sănătate.
 


Etichete Protest în Mioveniangajatii Uzinelor Dacia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live