Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

9 Ianuarie 2020
Vizualizari: 334
Comentează add

Până în prezent au fost primite de la profesori, elevi şi părinţi peste 50 de puncte de vedere pe marginea propunerii referitoare la structura anului şcolar 2020-2021.

Propuneri referitoare la structura anului şcolar 2020-2021

florin-lepadatu

 Foto Agerpres

Ministrul educaţiei, Monica Anisie, afirmă că până în prezent au fost primite de la profesori, elevi şi părinţi peste 50 de puncte de vedere pe marginea propunerii referitoare la structura anului şcolar 2020-2021.

"Aştept în continuare opinii, până în ziua de 17 ianuarie, la adresa de e-mail dezbateripublice@edu.gov.ro" - scrie ministrul, într-o postare pe facebook.

Va urma consultarea din cadrul Comisiei de Dialog Social, şi abia apoi structura anului şcolar viitor va fi adoptată prin ordin de ministru, completează Monica Anisie.

Miercuri, Consiliul Naţional al Elevilor îi cerea ministrului educaţiei să retragă proiectul de ordin cu structura anului şcolar 2020-2021, care prevede ca la toamnă cursurile să înceapă pe 14 septembrie şi reintroduce vacanţa intersemestrială la scurt timp după cea de iarnă.

Într-un comunicat de presă, Consiliul arată că astfel viitorul an şcolar va fi cel mai scurt din istoria recentă, cu doar 34 de săptămâni de şcoală.

În plus, în opinia Consiliului Naţional al Elevilor, perioada dintre vacanţa de iarnă şi cea intersemestrială va fi dedicată doar rezolvării situaţiei şcolare şi nu aprofundării materiei, conform Rador.


Etichete Elevi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live