Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

18 Octombrie 2016
Vizualizari: 690
Comentează add

Senatul a adoptat, luni, în calitate de primă Cameră sesizată, propunerea legislativă a PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale de la 1 ianuarie 2017.

Propunere legislativă de eliminare a taxelor

florin-lepadatu

 

Senatul a adoptat, luni, în calitate de primă Cameră sesizată, propunerea legislativă a PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale de la 1 ianuarie 2017.

Propunerea de lege, vizează eliminarea mai multor taxe, între care timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la Registrul Comerţului, taxe consulare şi de cetăţenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxele radio- tv, taxa suplimentară pentru eliberarea paşaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Naţională de Pensii.

În timpul dezbaterilor, vicepreşedintele liberal al Senatului, Teodor Atanasiu, a susţinut că soluţia pentru România este, într-adevăr, "o soluţie liberală: scăderea taxelor", adăugând însă că propunerea de lege ar fi trebuit supusă unei dezbateri publice timp de 30 de zile.

În replică, secretarul Comisiei pentru buget, senatorul PSD Leonardo Badea, a susţinut că eliminarea a peste 102 taxe nefiscale reprezintă un gest aşteptat de români şi de mediul de afaceri.

 

Etichete Senattaxepropunere legislativă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live