Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Marţi, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Decembrie 2018
Vizualizari: 777
Comentează add

Promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi este o prioritate pentru Guvernul României, afirmă într-un mesaj premierul Viorica Dăncilă.

Promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi, prioritate ptr. Guvern

radiojurnal

 

Promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi este o prioritate pentru Guvernul României, afirmă într-un mesaj premierul Viorica Dăncilă.

"Înţelegerea nevoilor pe care le au oamenii cu handicap, asigurarea unei vieţi demne, independente, prin garantarea şanselor egale la educaţie, sănătate şi muncă, reprezintă dovada unei societăţi unite şi incluzive, mai spune premierul, care le mulţumeşte pentru curaj, asigurându-i că va milita pentru respectarea drepturilor lor astfel încât să le asigure şanse egale cu ale oricărui alt cetăţean".

Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, celebrată la nivel mondial în data de 3 decembrie, a fost stabilită de Organizaţia Naţiunilor Unite şi reprezintă un prilej de a reafirma rolul important pe care aceste persoane îl au în societate şi în comunitate.


Etichete Promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţiprioritateGuvernul RomânieiZiua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live