Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dan Vasiliu, corespondent RRA în Marea Britanie

15 Noiembrie 2019
Vizualizari: 857
Comentează add

În Marea Britanie, promisiunile se înmulţesc, în campania electorală: laburiştii promit că internetul va fi gratuit pentru toată lumea, dacă vor câştiga alegerile.

Promisiuni electorale în Marea Britanie: Internet gratuit pentru toți

dan-vasiliu-corespondent-rra-in-marea-britanie

Foto: Arhiva.

În Marea Britanie, promisiunile se înmulţesc, în campania electorală: laburiştii promit că internetul va fi gratuit pentru toată lumea, dacă vor câştiga alegerile. 

Ministrul de finanțe din umbră John McDonnell: În afara unor zone din Londra și din alte orașe mari, peste tot mi se spune fie că nu există acces la internet, fie vitezele nu sunt suficiente, iar acest lucru afectează economia. Guvernul propune o investiție de 5 miliarde de lire, dar nu este suficientă, așa că noi propunem alocarea a încă 15 miliarde suplimentare, dar dacă vom aloca aceşti bani, vrem să ne asigurăm că avem un cuvânt de spus, și asta înseamnă transferarea unor părți ale companiei British Telecom, în proprietate publică.

Laburistul John McDonnell a adăugat că viitoarele costuri de mentenanță estimate la 230 de milioane de lire pe an vor fi acoperite din taxarea companiilor din domeniul tehnologiei, precum Google și Apple.

Premierul Boris Johnson a catalogat această propunere ca fiind una trăsnită, în linie cu alte politici fanteziste propuse până acum, în campanie de laburiști.


Etichete campaniepromisiuni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live