Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' (continuare) Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Catrinel Oprişiu

8 Aprilie 2014
Vizualizari: 1345
Comentează add

Aproximativ 2.000 de elevi au participat, marţi, pe Stadionul ''Arcul de Triumf'' din Bucureşti, la Proiectul "Sportul altfel" inaugurat de ministrul sportului, Gabriela Szabo.

Proiectul "Sportul altfel" inaugurat de ministerul sportului

catrinel-oprisiu

"Sportul altfel" la Arcul de Triumf. Foto: Catrinel Oprişiu.

Aproximativ 2.000 de elevi au participat, marţi, pe Stadionul ''Arcul de Triumf'' din Bucureşti, la Proiectul "Sportul altfel", eveniment inaugurat de ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo.

Sub coordonarea antrenorilor şi profesorilor, cei mici au intrat, pe rând, în spaţiile special amenajate pentru mai multe discipline sportive: fotbal, atletism, handbal, rugby, judo, lupte, baschet, box, tenis şi scrimă.

Despre acest eveniment, ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a spus:

"Este săptămâna Şcoala Altfel, şi atunci am considerat, impreuna cu celelalte federatii nationale, ca trebuie sa ne implicam si noi. Sa stii mai mult, sa fi mai bun - este un slogan in care eu cred, iar sportul trebuie, asa cum spun de foarte mult timp, sa faca parte din viata noastra.

"Iar daca, copiii nostrii au posibilitatea astazi sa vina pe un stadion, sa faca cunostiinta cu mai multe sporturi, chiar sa le si incerce si sa le practice, cu atit mai bine. Ma bucur ca mesajul nostru a patruns atit de adanc in scoala, pentru ca iata ce numar mare de copii au venit astazi sa fie alaturi de noi, si de ce nu sa se intoarca acasa cu gandul ca, la un moment dat isi vor dori sa faca sport", a spus Gabriela Szabo.

Copiii au obţinut autografe şi au făcut fotografii si au primit din partea organizatorilor tricouri şi diplome de participare la acest eveniment.

După ce au participat pe rând la mai multe ateliere sportive, o parte din elevi au vizitat Muzeul Sportului aflat în apropierea Stadionului Arcul de Triumf.


Etichete Ştiri BucureştiSportul altfelşcoala altfeleleviArcul de TriumfGabriela Szabo

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live