Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL Duminică, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

21 Aprilie 2017
Vizualizari: 464
Comentează add

Premierul Grindeanu: Ministerul Economiei a definitivat o primă formă a proiectului de lege pentru constituirea Fondului Suveran de Investiţii.

Proiectul privind constituirea Fondului Suveran de Investiţii

andrei-serban

Foto: gov.ro.

Ministerul Economiei a definitivat o primă formă a proiectului de lege pentru constituirea Fondului Suveran de Investiţii, a declarat astăzi premierul Sorin Grindeanu.

El a precizat că în următoarele două săptămâni specialiştii vor dezbate documentul, astfel încât acesta să poată fi trimis cât mai repede la Parlament.

Aflat în vizită în judeţul Brăila, Sorin Grindeanu a vizitat o societate comercială despre care a afirmat că ar putea face parte în viitor din proiectele finanţate de acest fond de investiţii.

Sorin Grindeanu: "Prin constituire, prin ceea ce vom face, ca şi finalitate, la Fondul Suveran de Investiţii, una din priorităţi este procesul de reindustrializare a României, iar Promex-ul, din acest punct de vedere, este un partener eligibil în a se înscrie din acest punct de vedere pe ceea ce înseamnă inclusiv acest fond de investiţii".

Premierul Sorin Grindeanu a mai spus că Ministerul Economiei a definitivat, de asemenea, o primă formă a unui act normativ privind proiectele strategice, transmite redactorul Andrei Şerban.


Etichete constituirea Fondului Suveran de Investiţiiministerul economieisorin grindeanubraila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live