Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

2 Mai 2017
Vizualizari: 544
Comentează add

Conducerea Senatului speră ca proiectul să vină săptămâna viitoare înapoi cu toate avizele necesare, astfel încât legea să poată intra în vigoare în luna iulie

Proiectul legii salarizării unitare a fost trimis spre avizare la Guvern

alina-stanuta

  Foto: senat.ro. 

Senatul a trimis proiectul legii salarizării unitare spre avizare la Guvern, la Consiliul Economic şi Social şi la cel Legislativ. Decizia a fost luată, astăzi, de Biroul Permanent, după cum a anunţat vicepreşedintele acestei camere, social-democratul Claudiu Manda.

"Termenul în general este de 30 de zile. Noi am solicitat, astăzi, să trimitem către Guvern şi către cei de unde avem nevoie de aviz, în şapte zile să primim răspunsul.

În mod normal, săptămâna viitoare vom avea aceste avize, după care ne vom întâlni în şedina de Birou permanent şi vom trimite către avizare şi raport către comisiile Senatului cu termenul pe care îl stabilim.

E clar că avem nevoie, pe de-o parte, să parcurgă toţi colegii în linişte textul legii şi, eventual, să aducă amendamente, dar sigur că este şi un termen asumat de PSD şi de ALDE în care, până la începutul semestrului II, să fie legea adoptată, să poată să intre în vigoare."

Redactorul RRA, Alina Stănuţă, aminteşte că proiectul legii salarizării unitare a fost depus săptămâna trecută la Senat, ca primă cameră sesizată, şi poartă semnătura a 205 parlamentari.


Etichete Senatlegea salarizării unitareGuvernConsiliul Economic şi SocialConsiliul LegislativavizePSDALDE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live